söndag 17 oktober 2010

Finfint spel gav P00 årets första seger.

Idag var det dags för sammandrag för P00, den här gången i Sävjaskolans Sporthall. För motståndet stod HK71 i den första matchen. Innan matchen pratade vi om hur viktigt det var att alla vågade och att vi tog för oss i anfallspelet. Efter riktigt bra spel men med lite dålig kräm i avsluten så stod det 2-2 i halvtid trots att jag tyckte att vi dominerade totalt. I andra halvlek lossnade det ordentligt och Johan och Robin hade riktigt bra utdelning och segern blev till slut 9-2 till oss. Snyggaste målet gjorde Mogge som med en klockren setegisättning gick förbi sin gubbe och sköt bollen i mål. Bra insatser av linjespelarna Isak och Oscar Wall som båda var suveräna idag och hjälpte framför allt Johan att komma till lägen.

I den andra matchen stod Vassunda för motståndet. Den här matchen var spelmässigt ganska jämn och vi gjorde åter igen en mycket bra match och kom till fina lägen som tyvärr inte gav så många mål. Efter 1-7 i halvtid pratade vi om att vi började om från början och låtsades att det stod 0-0 igen. Andra halvlek gick bättre och slutresultatet blev 6-13. I den här matchen hade vi lite fler målskyttar och nu fick också Adam och Arvid stänka in ett varsitt mål. Oscar Engblom som var målis för dagen hade en grym räddning i matchen, jag fattar inte hur han lyckades rädda men snyggt var det i alla fall.

Totalt sett är jag MYCKET nöjd med spelet. Våra 9m-spelare har verkligen tagit för sig även om det finns ÄNNU mer att hämta. Linjespelarna gjorde ett superbra jobb i anfallet. Kantspelet kan bli bättre, vi är fortfarande lite dåliga på att passa ut bollen till kanten men viljan och inställningen var mycket bra idag och det är det som är viktigast. Det gäller att försöka, att våga, att vilja - då är jag alltid nöjd och det var jag också idag. Dagens man var Johan som tog ett stort ansvar och verkligen tog för sig på ett föredömligt sätt vilket också smittade av sig på många av de andra spelarna. Träning igen på onsdag, då hoppas jag att den fina känslan finns kvar! Ha en bra vecka så ses vi på onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar