söndag 7 februari 2010

Tre bra matcher

Idag var det sammandrag igen och vi åkte till Gottsunda Tennishall för att spela tre matcher. Dessvärre blev det tre förluster men det roliga var att många spelara gjorde riktigt bra ifrån sig. Det var härligt att se Oscar Molund som verkligen tog för sig och provade sig på ett par genombrott, riktigt kul att han fick göra mål också. Jakob kom igång i sista matchen riktigt bra och tog i för kung och fosterland i försvaret och lyckades också göra mål. Arvid skötte sig bra och gjorde också några riktigt snygga mål. Oscar Wall var som vanligt rejäl i försvaret och vann VARENDA 50/50 chans han hade att vinna en boll. Han gjorde också några mål. Utöver dom här grabbarna så gjorde också Linus och Julle debut. Linus gjorde kanske bäst ifrån sig som målvakt medan Julle hade ett riktigt bra genombrott på slutet. Härligt att se grabbar.

Vi fick förstärkning av Robin och Johan idag. Robin hade några superbra genombrott och tog för sig på ett jättebra sätt. Johan vaknade till liv och sköt några riktigt, riktigt bra skott utifrån. Oskar Engblom är underbar att se för hans sköna inställning. Motståndarna fick smaka på hans försvarsspel och Oskar lyckades också göra några snygga mål.

Jag själv var alldeles svettig efter matcherna. Även om vi inte vann så var jag VÄLDIGT nöjd med spelet. Det ska bli riktigt spännande att se vad vi kan hitta på i DM.

Pratade förresten med USIF's tränare och vi ska försöka få en träningsmatch mellan deras P00 och våra P99. Det blir spännande! Hoppas alla får en riktigt bra vecka. Ta hand om er!

Så sammanfattningsvis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar