söndag 13 december 2009

Sammandraget i Alsike

Lördagen spenderade vi i Alsike med att spela 4 stycken matcher. Först ut stod USIF1 som vi hade ledningen mot i halvtid men som vi sedan fick ge oss mot. Speciellt en av deras killar lyckades ta sig förbi och göra en hel del mål. Första halvlekens försvarsspel var dock det som vi tar med oss ifrån den matchen.

Andra matchen blev också den jämn mot USIF3 men den här gången lyckades vi vinna matchen efter stundtals bra spel.

Match 3 mot Vassunda var en riktig höjdare. Vassunda hade övertaget första delen av matchen men i andra halvlek spelade vi kanske vår allra bästa handboll någonsin. Johan, Liam, Robin och Martin stod för säsongens i mina ögon bästa spel och passade och sköt och kom till kanonlägen hela tiden. Underbart att se. Det var med blotta förskräckelsen som Vassunda lyckades vinna med ett mål.

Sista matchen spelades mot Rimbo HK och då vann vi. Oscar Jansson var på sitt bästa målhumör och ledde oss mot seger.

Alla våra målvakter skötte sig bra. Adam och Martin som gjorde sina första matcher skötte sig galant. Det ser riktigt bra ut inför våren. Framöver kommer jag bara att kalla 9-10 spelare till varje sammandrag så att man får spela mycket när man väl är där.