söndag 30 januari 2011

Härlig handbollssöndag

Idag hade P00 matcher mot Skånela och Rimbo på hemmaplan. Innan matcherna pratade vi om att det var väldigt viktigt att vi alla vågade och resultatet blev riktigt, riktigt bra. Förlust i första matchen mot Skånela med 6-7 där vi spelade riktigt bra. Skånela fick igång lite skytte i andra halvlek samtidigt som vi hade lite otur vilket ledde till deras vändning men spelet var riktigt bra och vi vågade vilket var härligt att se.

I match två mot Rimbo var det inget snack om saken. Vi gick ifrån tidigt mycket tack vare Robin som var stekhet och gjorde totalt sex mål men hela laget spelade bra. Slutresultatet blev 11-4 till oss.

Sist vi spelade mot Skånela blev det 3-16 så detta var ett stort steg framåt. Matchen mot Rimbo sist förlorade vi med 0-2 (ja ni läste rätt!) så det var skönt att få stå som segrare efter matchen.

Tack ni som hjälpte till. Framför allt ett stort tack till Robins mamma Kristin som hade bakat till den tänkta cafeterian som aldrig blev av. Jag ska kalla till ett möte snart där vi får reda ut hur vi ska göra med cafeterian. Bakverken gick åt i alla fall kan jag säga för det var ett gäng sugna killar efter matchen som mumsade i sig en varsin ursmaskig mockaruta.

En riktigt härlig handbollsdag var det som sagt. Johan, Mogge och Oscar J skötte sig bra på 9m och alla vågade. Fint kantspel av Oscar M, Liam, Arvid och Phille. Oscar E skötte sig bra på linjen och blev som vanligt utvisad med sitt stenhårda försvarsspel. Linus från P01 stod båda matcherna och gjorde det riktigt bra så det var superkul att se. Dagens man var dock Robin som tog för sig på ett föredömligt sätt! Vill påpeka att vi hade flera målskyttar och att vi också hade några mål på kontring.

Ha en bra vecka. Nya tag på onsdag då vi tränar på nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar