söndag 12 september 2010

Säsongens bästa och roligaste träning

Idag kom det ner 13 spelare till träningen. De flesta 99:orna hade fotbollsmatch och jag har full förståelse för att match går före träning om man har två olika aktiviteter samma dag.

Det var den bästa träningen än så länge. Vi värmde upp, körde lite övningar där vi kom i fart och körde också lite fotarbete. Fotarbete är nämligen färskvara och man behöver träna detta mycket under säsongen för att få snabba fötter. Vi avslutade med att spela match. Philip hade med sig en gäst, nämligen Wolfgang från Österrike som hoppade in i målet i ena laget. På så sätt fick vi två fulla lag vilket så klart var skoj. Match på hel plan i 30 minuter. Vi gjorde korta stopp när spelet inte fungerade och rättade till detta. Mot slutet såg det riktigt bra ut. Tycker att alla spelare gjorde en bra träning men vill ge Oscar Engblom en extra stjärna för hans utmärkta spel på linjen. Kanske har vi funnit vår linjespelare i honom till P00.

Nya tag på onsdag igen. Då hoppas jag att vi blir ännu fler. Kom ihåg att vi behöver lite fler spelare till lagen så hör gärna med kompisar etc om de också vill prova på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar