onsdag 29 september 2010

Träning och föräldramöte idag

Idag hade vi träning och det var 15 stycken pigga spelare nere på träningen. Extra kul var att vi idag hade en ny kille som heter Andreas nere på träningen och testade hur det var. Det gick väldigt bra för honom med tanke på att det var hans allra första träning. Elias gjorde sin andra träning och är en härlig injektion i laget. Flera killar skötte sig bra idag och det ska bli kul att se hur vi klarar oss i helgen då det är dags för matcher både för P01 och P99. Jag tyckte att Arvid L gjorde kanske säsongens bästa träning också. Hoppas vi får se lika bra skott i helgen!

Efter träningen hade vi föräldramöte och vad som sas där kommer jag att sammanfatta och skicka ut i ett mail till alla spelare. Tack alla föräldrar som kom ner och tog del av det jag och Jonas och Anders (ordföranden) hade att säga.

Till helgen har P99 tuffast möjliga sammandrag då Skånela och Rimbo väntar. Det är två föreningar som har fin handbollskultur och skolar sina spelare väldigt bra så det gäller att vi är på tårna och ger allt vi har. Ingen match är på förhand avgjord och jag ska elda på grabbarna ordentligt och förhoppningsvis kan vi skrälla i våra nya matchkläder som borde komma nu på fredag.

Tvätta händerna noga dom här dagarna. Det går magsjuka i Vattholmaskolan och vi har INTE råd med några sjuka spelare. Ses på lördag alla P99. P01 är det Jonas som coachar.

/Andy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar