söndag 7 november 2010

Första sammandraget i Vattholma

Idag hade vi vårt allra första sammandrag på hemmaplanen i Vattholma. USIF och Enköping kom på besök och det var två starka lag som vi mötte. I första matchen mot USIF som kom med sina 98:or så hade vi det svårt, framför allt i anfallsspelet. USIF vann klart med 26-7. Vi var inte riktigt nöjda med spelet och direkt efter matchen pratade vi om vikten av att våga i anfallsspelet och att inte gömma sig. I matchen mot Enköping så fick vi en kanonstart och det stod efter ungefär 5 minuter 3-3. Vi hade redan gjort lika många mål som sist vi spelade mot Enköping och vår målsättning i den matchen var att göra en bättre match än senast. Den matchen slutade 24-3. Slutresultatet skrevs till 29-11. Alex åter igen bästa målskytt med hela 6 mål, Jesper Viklund kom igång i andra halvlek och sköt två riktigt, riktigt snygga mål. Jag tycker att Robin gjorde många bra attacker i båda matcherna och tog sig förbi sin försvarare, det vara bara målen som saknades. Andreas stog i mål och gjorde det bra och gjorde några riktigt svettiga räddningar men det var som sagt tufft motstånd.

Vi har som sagt mycket kvar att träna på men vi ska komma ihåg att P99 är i en mycket svår serie med många 98-lag som spelat i flera år. Vi spelar ju vårt första år i seriespel men jag är övertygad om att vi kommer att få några poäng bara vi fortsätter att kämpa.

Är totalt sett nöjd med insatsen, framför allt den andra matchen och jag längtar redan till onsdagens träning då vi förresten ska prova overaller så se till att komma ner!

Tack till alla som hjälpte till med cafeteria och sekretariatet. Lagkassan drog in nästan 1000 kr och då har vi en hel del grejer kvar som vi kan sälja nästa söndag då det är sammandrag för pojkar -00.