söndag 14 november 2010

Grymt försvarsspel för P00

Under söndagen var det dags för sammandrag för P00 hemma i Vattholma. Bålsta och USIF stod för motståndet den här gången. Dagen till är fick vi Oscar Jansson att vara med och han stod i mål i den första matchen som gick mot Bålsta. Bålsta spelade ett offensivt försvarsspel och vi hade vissa problem att få in bollen. Det var först när grabbarna satte rejäl fart som vi slank igenom. Trots detta var segern aldrig i någon fara för vi spelade ett oerhört tuff och bra försvarsspel vilket underlättade för Oscar Jansson i målet och slutresultatet skrevs till 4-1.

I match två stod USIF för motståndet. I den här matchen hade vi inte längre Johan med oss som åkte på innebandymatch. Nu hoppade Oscar Wall in i målet och Oscar Jansson spelade ute. Även i den här matchen spelade vi ett riktigt bra försvarsspel. USIF har en kille (Hannes) som kan skjuta riktigt, riktigt hårt men han fick bara chansen att göra ett enda mål eftersom vi jobbade som en enhet i försvaret. När matchen stod och vägde var det en viss Morgan som klev fram och som med två mål (varav det ena var grymt snyggt där han fick bollen i fart och gjorde en klockren stegisättning och tog sig förbi sin försvarare!) sköt oss mot seger. Oscar Jansson var en härlig injektion i laget också och det var kul att ha honom tillbaka. Robin hade många, många bra attacker även om det inte blev så många mål så är jag väldigt nöjd med hans spel. Philip gjorde en riktigt bra insats mot USIF, tog returer och hade några bra skott på mål. Oscar Molund tog för sig på ett bra sätt och kom till några bra avslut. Oscar Engblom kämpade och slet i båda matcherna och var tuffast av alla bakåt (det blev två utvisningar mot USIF men i handboll blir man faktiskt utvisad och jag gillar tufft spel) och han är ett föredöme på planen med sitt spelsätt och sin inställning. Oscar Wall spelade första matchen ute och några bra försök att göra mål. Som målis i andra matchen skötte han sig mycket bra och släppte bara in fyra mål. Adam gjorde också han en stabil insats. Han hade ett riktigt snyggt mål i första matchen där han kom i fart och sköt bollen snyggt i nedre hörnet. Johan gjorde en stabil insats i första matchen och har verkligen börjat ta för sig på ett positivt sätt.

Totalt sett är jag mycket nöjd. Grabbarna tar för sig mer och mer i anfallsspelet och försvaret är gediget. Efter helgens segrar borde vi ta ett skutt uppåt i tabellen. Matcher igen nästa helg och då hoppas jag de fina takterna sitter kvar.

Grattis förresten alla pappor på fars dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar