söndag 20 mars 2011

Bra handbollshelg

Ja, då var den här mastodonthelgen över och det har spelats mycket handboll för våra lag.

P00 spelade under lördagen matcher mot Bålsta och USIF och det blev en klar seger mot Bålsta (11-6) och en knapp förlust mot USIF (7-8). Helt ok spel enligt coachen Kristin för dagen. Tack för hjälpen!

På söndagmorgonen skulle P99 möte UTIK och USIF i PC-serien. UTIK kom utan avbytare med två 02:or och en tjej i laget. Det blev lite för tufft för UTIK och vi kunde vinna med 13-11. Vi kunde ha avgjort matchen långt tidigare men vi hade lite oskärpa i avsluten. I andra matchen mot USIF så mötte vi ett tungt P98-lag men vi stod upp ganska bra och gjorde 10 mål. Dessvärre bankade USIF in 23 så det blev ändå en klar förlust men med helt ok spel.

P01 hade ett sammandrag i Gottsunda. Två segrar och en oavgjord så vi får väl säga att det blev en helt ok handbollshelg för grabbarna.

Säsongen går mot sitt slut men den är inte över än och det är några matcher kvar. Det är så klart roligt när vi har ordentligt med avbytare vilket vi märkte idag på P99. Tre stycken!

En sak till som var skön. Jag kunde idag fokusera på handbollen. Tack till alla som hjälpte till med cafeteria, sekretariat etc. Ha en bra vecka. Vi ses på onsdagsträningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar