måndag 22 mars 2010

Nyttig erfarenhet i DM

I helgen spelades DM i Enköping. I vår första match fick vi möta Enköpings 99:or som visade sig vara ett riktigt bra lag. Enköpings 99:or har inte förlorat ´mot ett enda 99-lag. Förlust med 8-1 blev det till slut. Arvid gjorde det enda målet. Framför allt var vi lysande bakåt och det var tack vare det som Enköping bara lyckades göra ett enda mål.

I match 2 mötte vi USIF som ställde upp med sina P00. Vi slog dom relativt enkelt, även denna gång efter riktigt bra försvarsspel. 8-3 blev slutresultatet.

Math 3 blev inställd eftersom Vassunda dragit ut sitt ena lag. Istället stod den sista matchen mot HK71's 99:or om en plats i semi-finalen. Åter igen spelade vi väldigt bra försvarsspel och ledde ett bra tag med 1-0 (Johan Liehr målskytt) innan HK71 lyckades kontra in ett par mål. 6-1 till HK71 blev det till slut men vi hade några mål av Alex som jag tyckte skulle ha godkänts men han blev avblåst för stegfel.

Totalt sett är jag väldigt nöjd med grabbarnas insats. Framför allt i försvaret har vi fått en tuffhet som vi kan bygga vidare på. Om vi lyckas skärpa till oss i anfallet så blir vi att räkna med. Det var helt klart väldigt nyttigt för oss att spela på stor plan. Det blir mer av det framöver och vi ska också på sikt byta ut bollar så att vi kan spela ordentligt. Vi ses på träningen på tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar