söndag 19 december 2010

Fantastiskt fint spel av P00 - i EN match i alla fall

Under lördagen hade P00 sammandrag i Stenhagen. Halva laget åkte fel och tog sig till fel hall (inklusive tränaren...).

I första matchen stod Bålsta för motståndet. Vi spelade troligtvis vår bästa match spelmässigt för vi fullständigt dominerade matchen från start till slut. Robin hade några riktigt fina finter i början av matchen. Annars var det mest Mogge som stod för målproduktionen. Mot slutet fick vi två fina mål från kanterna också av Oscar Wall och av Philip som både väntade med att skjuta och istället lät försvararen springa förbi och på så sätt fint bort denne och sedan skjuta in bollen i mål. Riktigt fint superspel. Linjespelarna gjorde också bra insatser och vi fick in några bollar till dessa också.

I match nummer två så hände något. USIF hade en väldigt bra målvakt och var helt klart hungrigare än vad vi var och vi fick till slut se oss besegrade med 8-3. Rättvis seger till USIF men det kändes inte som det gjorde något för jag var så otroligt nöjd med match nummer 1.

Totalt sett så är jag mycket nöjd. Jag kan åter igen konstatera att vi behöver träna på att skjuta. Det får bli det vi nöter mest på under våren men jag tycker att alla lagen gjort bra insatser ifrån sig under hösten och det är bara att ta nya tag till våren.

Återkommer med lite fakta från julavslutninge på Fyrishov senare under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar